Hrvatska Početna Stranica

Uvjeti korištenja

Korištenje materijala i sadržaja ove internetske stranice nije dopušteno.

Odgovornost za sadržaj

Pocetnastranica.hr nastoji na ovoj internetskoj stranici pružiti raznoliku kolekciju kategoriziranih linkova (URL-a), ali ne preuzima odgovornost za njihovu ispravnost i/ili potpunost niti odgovara za sadržaj istih linkova i oglašivača. Ukoliko zamijete prilikom korištenja stranice netočnosti linkova, molimo korisnike da iste prijave putem e-maila na info (at) pocetnastranica.hr.

Dio sadržaja ove internetske stranice čine linkovi preuzeti iz drugih izvora. pocetnastranica.hr odriče odgovornost za ispravnost i / ili potpunost tih linkova, a stavovi i mišljenja objavljeni na tim linkovima ne odražavaju nužno stavove i mišljenja pocetnastranica.hr -a.

Pocetnastranica.hr nije odgovorna za bilo kakav eventualni gubitak ili štetu nastalu iz razloga što se korisnik oslonio na informacije dobivene na internetskim stranicama pocetnastranica.hr

Pocetnastranica.hr ne preuzima odgovornost za poteškoće i/ili štetu uzrokovane korištenjem ove internetske stranice ili s njom povezanih internetskih stranica.

Ova izjava o odgovornosti odnosi se na sve eventualno nastale štete ili moguće ozljede uzrokovane bilo kakvom greškom, brisanjem, prekidom, računalnim virusom, kvarom, kašnjenjem u radu ili prijenosu, prekidom u komunikacijskoj liniji, kraÄ‘om, raskidom ugovora, uništenjem ili neovlaštenim pristupom, promjenama ili zlouporabom zapisa, neprikladnim ponašanjem, nemarom, ili bilo kakvom drugom radnjom. Korisnik je suglasan da pocetnastranica.hr nije odgovorna za neprikladno ili protuzakonito ponašanje drugih korisnika ili trećih strana te da je rizik od eventualnih šteta u potpunosti na korisniku.

Korisnik ne smije bez prethodnog pismenog odobrenja pocetnastranica.hr objavljivati, prenositi ili učiniti dostupnima na bilo koji način sadržaj koji sadrži oglas, reklamu ili ponudu bilo čijih proizvoda i usluga, kao ni vjersku, političku i nekomercijalnu promidžbu, a posebno ne smije vrbovati druge korisnike internetskih stranica da postanu korisnici druge usluge koja je direktna ili indirektna konkurencija pocetnastranica.hr.

Postavljanjem linkova od strane korisnika bilo kojeg sadržaja na bilo koji dio internetskih stranica pocetnastranica.hr, korisnik jamči da je nositelj prava na tim materijalima dao pocetnastranica.hr pravno valjano, besplatno, neograničeno pravo / licencu na korištenje, reprodukciju, modificiranje, prilagoÄ‘avanje, objavljivanje, prevoÄ‘enje i distribuciju takvog materijala. Drugi korisnici imaju pravo pristupanja, pregledanja, spremanja ili reprodukcije tog materijala samo za njihovu vlastitu i osobnu upotrebu.

Izmjena sadržaja

Pocetnastranica.hr zadržava pravo izmjene ili brisanje linkova internetske stranice te uvjeta korištenja bez obveze prethodne najave u bilo kojem trenutku. pocetnastranica.hr nije odgovorna ni za kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Zaštita osobnih podataka

Pocetnastranica.hr se obavezuje da će osobne podatke korisnika ove internetske stranice koristiti isključivo u svrhe naznačene prilikom njihovog prikupljanja. pocetnastranica.hr neće prodavati niti davati na uvid ili ustupati na korištenje te podatke trećoj strani bez pristanka korisnika.

Autorska prava

Ova internetska stranica je zaštićena autorskim pravima i zabranjeno ju je reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti njezin sadržaj u komercijalne ili nekomercijalne svrhe bez izričitog pristanka samog autora. DoÄ‘e li do povrede autorskih do povrede autorskih prava, pocetnastranica.hr će djelovati sukladno Zakonu o autorskim pravima.

Isključenje odgovornosti

Ova internetska stranica se sastoji od linkova koji su postavljeni od samog webmastera pocetnastranica.hr, ali i linkova koji su proizvod drugih. Pocetnastranica.hr se izričito ograÄ‘uje u svakom smislu od sadržaja materijala na internet stranicama trećih strana, a na koje bi se moglo pristupiti sa internetskih stranica pocetnastranica.hr . U slučaju da korisnik pristupiti internet stranicama trećih strana, isti to čini isključivo i samo na vlastitu odgovornost, što podrazumijeva svako isključenje odgovornosti pocetnastranica.hr.

Korisnik je suglasan s time da pristup internet stranici pocetnastranica.hr ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen iz razloga kako rutinskog održavanja stranice tako i iz drugih razloga za koje nije odgovorna. Korisnik je svaka osoba koja na bilo koji način kako neposredno tako i posredno koristi ili je koristila usluge pocetnastranica.hr.

Registracijom / otvaranjem podstranice na internetskoj stranici pocetnastranica.hr smatra se da je korisnik ove Uvjete korištenja u cijelosti pročitao.

Kolačići

Vaše daljnje korištenje naše stranice pokazuje da prihvaćate naše uvjete korištenja kolačića.

Mi shvaćamo vrlo ozbiljno privatnost onih koji koriste naše web stranice i inzistiramo na potpunoj transparentnosti kada su u pitanju osobni podaci koje prikupljamo o Vama te njihovo korištenje.

što je kolačić?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu internet preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagoÄ‘ene Vašim potrebama.

Zašto koristimo kolačiće?

Koristimo kolačiće za poboljšanje korisničkog iskustva i kako bi naše web stranice bilo čim lakše pregledavati. Ipak, možete promijeniti Vaše postavke internet preglednika da možete sami birati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, pobrišete spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internet preglednika i slično. Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu.

Koje kolačiće koristimo?

Kolačići koji se koriste na ovoj web stranici su opisani u nastavku.

Kolačići treće strane – Google Analytics

Ova web stranica koristi Google analytics, servis za analizu posjećenosti stranice razvijen od strane tvrtke Google, Inc. Google Analytics koristi kolačiće u obliku tekstualnih datoteka spremljenih na vašem računalu kako bi se analiziralo kako korisnici koriste stranice. Informacije o vašem korištenju web stranice (uključujući Vašu IP adresu) koje generira kolačić, prenijet će se i pohraniti na poslužitelje u Sjedinjenim Američkim Državama. Google će koristiti ove informacije za potrebe evaluacije Vašeg korištenja web stranice, sastavljanje izvješća o web aktivnosti za web operatore i pružanje ostalih usluga koje se odnose na web stranice aktivnosti i korištenje interneta. Google takoÄ‘er može prenijeti te informacije trećim stranama gdje je to potrebno učiniti prema zakonu, ili ako treća strana obraÄ‘uje podatke za tvrtku Google. Google neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima koje Google posjeduje. Možete odbiti uporabu kolačića odabirom odgovarajuće postavke na vašem pregledniku. Korištenjem ove web stranice, pristajete na obradu Vaših podataka.